Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανηγυρικό τόνο είχε η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από τον ΣΚΑΪ για την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά. «Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε. «Χτενίστηκε» πολλές φορές σύμφωνα με πληροφορίες πριν σταλεί στα Μέσα ενώ είχε και την έγκριση της παρουσιάστριας.

Ποιος θα κάτσει δίπλα στη Φαίη Σκορδά

Oσον αφορά στο στήσιμο της εκπομπής η προετοιμασίες συνεχίζονται και η Φαίη βρίσκεται σε καθημερινή στενή επικοινωνία με την αρχισυντάκτρια της νέας της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ. Παρά τις προσπάθειες η εκπομπή που θα έχει πιθανότατα και το μικρό όνομα της παρουσιάστριας στον τίτλο της δεν θα καταφέρει να αιφνιδιάσει τον ανταγωνισμό βγαίνοντας νωρίτερα. Υπάρχουν βασικές εκρεμμότητες όπως η εύρεση άντρα πανελίστα καθώς αυτοί που δέχθηκαν μέχρι στιγμής προτάσεις επέλεξαν να παραμείνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς που ανήκουν. Έχει «κλειδώσει» η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη, είναι πολύ κοντά στο «ναι» η Έλενα Χριστοπούλου ενώ έγιναν και συζητήσεις με την Ελένη Φωτοπούλου που πριν χρόνια ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τώρα σκέπτεται να επανέλθει τηλεοπτικά. Τα «όχι» μέχρι στιγμής είναι των αστρολόγων Βίκυς Παγιατάκη και Άσης Μπήλιου που παραμένουν σε Mega και Star αντίστοιχα ενώ όπως έχουμε γράψει και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάλλον τελικά θα προτιμήσει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά Νίκος Παρτσώλης τελικά δεν θα έχει μόνο την επιμέλεια των video αλλά θα βγαίνει σε παράθυρο ή θα μπαίνει και στο πάνελ της εκπομπής για τον σχολιασμό και ειδήσεις από τα ριάλιτι, στήλη που είχε και πέρσι στο «Πρωινό».

Ετοιμη για αναχώρηση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου 

Βασικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν θα είναι το «Love Island» και άμεσα αναμένεται και επίσημα να ανακοινωθεί η παρουσιάστριά του που δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναμένεται να αναχωρήσει για τις Κανάριες Νήσους όπου θα γυρίζεται το ριάλιτι τέλη Αυγούστου καθώς το πρότζεκτ είναι σε λογική «Survivor» όσον αφορά στη μαγνητοσκόπηση και την προβολή δηλαδή back to back. Όσον αφορά στην ώρα προβολής του το κανάλι αποφάσισε να πάει στις 23.00 το βράδυ και με την κατάλληλη σήμανση ώστε να μην έχει «αποστειρωμένο» περιεχόμενο χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα ακολουθηθούν οι τολμηρές εκδοχές του εξωτερικού και ειδικά της Βρετανικής εκδοχής του. Τα κάστινγκ συνεχίζονται, υπάρχει δυσκολία και γι’ αυτό οι παραγωγοί της Silver Line Media Productions έχουν κάνει βουτιά στην «τράπεζα» συμμετοχών που είχαν από τα προηγούμενα ριάλιτι και κυρίως από τη «Φάρμα». Αν και αρχικά είχαν αποκλειστεί οι λεγόμενοι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι τώρα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια εξαίρεση για μεμονωμένες περιπτώσεις που όμως σίγουρα θα έχουν να δώσουν υλικό στο κομμάτι του ριάλιτι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του «My Style Rocks». 

Τι θα γίνει με το νέο πρωινό της ΕΡΤ 

Μετά την ανακοίνωση του νέου διευθύνοντος συμβούλου ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Τζώνης Καλημέρης θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το νέο πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ στη ζώνη 10.00 – 12.00 το οποίο θα είναι ψυχαγωγικό. Φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή στο θέμα της Ρούλας Κορομηλά και το προβάδισμα πήρε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος έχει ήδη καταθέσει πρόταση μέσω εταιρίας παραγωγής στη Δημόσια Τηλεόραση. Έχει άριστες σχέσεις με την ΕΡΤ μετά και την περσινή του συμμετοχή στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ενώ στο παρελθόν έχει συζητήσει και το ενδεχόμενο παρουσίασης τηλεπαιχνιδιού αλλά και βραδινής εκπομπής λόγου. Οι υπόλοιπες δύο προτάσεις προς την ΕΡΤ είναι εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου και εκπομπή με το Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Βασικό μέλημα του νέου πρωινού της ΕΡΤ – βασισμένο στη φιλοσοφία των πρωινών και των ιδιωτικών καναλιών – θα είναι η προώθηση των ψυχαγωγικών εκπομπών και κυρίως των σειρών της ΕΡΤ1 με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και backstage

Κρούση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου από το STAR 

Αποχωρεί από τη «Super Κατερίνα» της Καινούργιου στον Alpha o Δημήτρης Αλεξάνδρου ωστόσο ίσως τον δούμε σε άλλη πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν. Ενώ το «σαφάρι» αναζήτησης πανελιστών για το νέο πάνελ Ετεοκλή Παύλου Ελένης Χατζίδου στο STAR συνεχίζεται με πολλά πρόσωπα να έχουν περάσει από δοκιμαστικό δεν έχουν κλείσει ακόμη όλες οι θέσεις. Μια από αυτές ίσως τελικά καταλάβει το μοντέλο μετά το «όχι» του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ακούγονται επίσης τα ονόματα που Ηλία Γκότση και του Fipster Φίλιππου Ιωάννου. Στο κανάλι της Κηφισιάς ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη με την εναλλακτική πρόταση που θα παρουσιάσουν προς το κοινό. Πάντως σε κάθε περίπτωση ο πήχης δεν είναι πολύ ψηλά καθώς πρόκειται για ένα χαμηλότερου κόστους πρωινού σε σχέση με τον ανταγωνισμό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA