Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά ξέσπασε την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα σε τμήμα του Wortham Park όπου γίνονται τα γυρίσματα του Bridgerton, της επιτυχημένης σειράς του Netflix, και μάλιστα, χρειάστηκαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα και 40 πυροσβέστες, σύμφωνα με τη Daily Mail, προκειμένου να τεθεί σε έλεγχο και τελικά να σβήσει η φωτιά, ενώ παρέμειναν εκεί όλη η νύχτα για να αποτραπεί πιθανή αναζωπύρωση. 

Διαβάστε ακόμη: Aquaman 2: Πώς μαρτύρησε ο Jason Momoa ότι στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Batman του Ben Affleck

Η φωτιά ξεκίνησε από τους «στάβλους» της σειράς, οι οποίοι καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ η φωτιά εξαπλώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και στο υπόλοιπο σετ, αλλά ευτυχώς το κύριο κτίριο που ήταν και η πρώτη προτεραιότητα της Πυροσβεστικής δεν έπαθε κάποια ζημιά. 

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστο το πώς ξέσπασε η φωτιά, όπως και το εάν αυτή θα επηρεάσει τα γυρίσματα της 3ης σεζόν που γίνονται εκεί αυτές τις ημέρες.

 

Το Wortham Park έχει συνολικά χρησιμοποιηθεί περισσότερες από 60 φορές για να γίνουν τα γυρίσματα πολλών επιτυχημένων σειρών και ταινιών μεταξύ των οποίων τα: The Crown, Downton Abbey, Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και πολλές ακόμα.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2739371.html

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά πυρκαγιά στο εν λόγω κτίριο, το οποίο χτίστηκε στα μέσα του 18ου αιώνα και είχε καεί ολοσχερώς το 1883 οπότε και ξαναχτίστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ολόιδιο με πριν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA