Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ευχάριστη έκπληξη έκανε μέσω Instagram ο Τζέισον Μόμοα στους φαν του Aquaman αφού ανακοίνωσε ότι στο Aquaman 2 θα εμφανιστεί και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έτσι θα επιστρέψει για ακόμα μια φορά στο ρόλο του Μπάτμαν.

Διαβάστε ακόμη: Jason Momoa: Τροχαίο για τον «Aquaman» - Σφοδρή σύγκρουση με μοτοσικλετιστή

Να θυμίσουμε πως ο Άφλεκ θα εμφανιστεί ως Μπατμαν και στη νέα ταινία του Flash που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2023 που μέχρι στιγμής θεωρούνταν η τελευταία του φορά στο ρόλο. 

Στην ανάρτηση του ο Τζέισον Μόμοα ανέβασε δύο φωτογραφίες του με τον Μπεν Άφλεκ σε μεγάλα κέφια, αλλά και ένα βίντεο με τον σταρ του Aquaman να περπατάει στα στούντιο της Warner Bros και να ανακαλύπτει την ύπαρξη του Άφλεκ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα τον είχαν κάνει «τσακωτό» μια ομάδα φαν που εκείνη τη στιγμή έκαναν τουρ. 

Μάλιστα, ο Τζέισον Μόμοα αστειεύτηκε λέγοντας «παίδες, δεν είναι μυστικό πλέον», ενώ και στη λεζάντα έγραψε με πολύ χιούμορ: «Κοιτάξτε προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε κρυφό».

https://www.instagram.com/p/CgkrXB6P8Qi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA