Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day τη Δευτέρα (5/9), ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στο «Open Weekend» για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στη Δούκισσα Νομικού, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Όσον αφορά το νέο «Πρωινό» και τη Δούκισσα Νομικού, η οποία παίρνει τη θέση της Φαίης Σκορδά, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ στη θέση του Γιώργου Λιάγκα θα παρέμενα με τη Φαίη, τους εύχομαι καλή επιτυχία, μ’ άρεσε η εκπομπή τους. Θα έχει τη Δούκισσα στο πλευρό του; Η Δούκισσα έκανε κάποιες λάθος κινήσεις τελευταία και έριξε τις μετοχές της. Ελπίζω να τις ξανανεβάσει».

Διαβάστε ακόμη: MEGA: Αλλαγές προσώπων στην ενημέρωση, στην αφετηρία για τη μεγάλη μάχη της σεζόν σε όλα τα κανάλια

Θεωρεί λάθος επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το «Love Island», εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι λάθος επιλογές της δεν θα την «κάψουν». «Επίσης λάθος κίνηση να παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Love Island. Ήταν για ψυχαγωγική εκπομπή, ήταν πάρα πολύ καλή, έπρεπε να επιμείνουν εκεί. Της εύχομαι καλή επιτυχία, τη βρίσκω γερό χαρτί για την τηλεόραση, αλλά ελπίζω να μην κάνει λάθος κινήσεις και καεί», δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τέλος, σε ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία στο παρελθόν έχουν ανταλλάξει τα «βέλη» τους μέσω των εκπομπών τους και των social media, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι δικαίως η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρίσκεται πλέον εκτός τηλεόρασης.  

«Τι να πω, το κοριτσάκι αυτό, δεν ξέρω… Καλό είναι όλοι οι άνθρωποι να τακτοποιούνται σε αυτή τη δουλειά κλπ. Από την άλλη πλευρά, η ματαιοδοξία είναι και αμάρτημα και ασθένεια, πιστεύω εγώ. Τι να πω… Δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Δασκάλα δεν είναι; Τι ωραία σε ένα σχολείο με τα παιδάκια, με πέντε μήνες διακοπές το χρόνο, τι θέλει και παιδεύεται;», ανέφερε αρχικά ο ίδιος και κατέληξε πως «Από αυτά που ξέρω από τους συνεργάτες της και από αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση, νομίζω δίκαια είναι εκτός τηλεόρασης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA