Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το «Πρωινό» σήμερα Δευτέρα (05/09) και λίγο πριν τις 11.30 ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τη Δούκισσα Νομικού στην οποία επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στο πλατό οι συνεργάτες της εκπομπής. 

Διαβάστε ακόμη: Πρεμιέρα για το Πρωινό: Χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στην έναρξη ο Γιώργος Λιάγκας

«Επιτρέψτε τώρα να την υποδεχτώ, γιατί δεν θα είμαι μόνος μου εδώ, είναι μια εκπομπή πολυσυλλεκτική, θα ασχολείται με τα πάντα. Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ γελαστό παιδί, ένα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο. Πάρα πολύ χαρούμενοι είμαστε που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την παρουσιάστρια να κάνει είσοδο ντυμένη στα λευκά και με πολλή διάθεση για πειράγματα με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως απέδειξε ήδη από τα πρώτα κιόλας λεπτά στον αέρα. 

«Νιώθω οικεία, χαρά, ευγνωμοσύνη, νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, εδώ στον ΑΝΤ1, που ξέρω πως με αγαπάτε. Πάλι δεν με κοιτάει. Κοίτα με στα μάτια», είπε η ίδια στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στη συνέχεια της ζήτησε να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θα είναι μαζί του από την έναρξη της εκπομπής. 

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού είχε άφθονη δόση χιούμορ. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 09.50, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Άλλα είχα συμφωνήσει. Εντάξει, μπορεί να πάει στις 12, μία παρά», είπε η παρουσιάστρια, «κλείνοντας το μάτι» στα διάφορα δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που αφορούσαν το χρόνο που θα περνάει στον αέρα. 

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δούκισσα Νομικού να διευκρινίζει πως «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως, με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA