Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λίγο πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός», όπου υποδύεται τη Βασιλική, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τι θα γίνει τελικά με τον γάμο της ηρωίδας που ενσαρκώνει με τον Μαθιό. «Η Βασιλική είναι ένα πρόσωπο που έχει ακόμα πράγματα να μας δώσει… Έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το βιβλίο… Ούτε ο Μαθιός με τη Βασιλική έχουν αυτή τη σχέση στο βιβλίο και ο Στεφανής ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος… Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στην αρχή του δεύτερου κύκλου, αυτός ο γάμος θα γίνει κάποια στιγμή απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικό απ’ ότι τον περιμένουμε» είπε.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεοπτικές σειρές: Σε ποια κανάλια, ποιες μέρες και τι ώρες θα παίζονται τα κορυφαία ελληνικά σίριαλ της σεζόν

Στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε και για τον εκνευρισμό που έδειξε προ ημερών ο σύζυγός της Γιάννης Νταλιάνης στις κάμερες σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον «Σασμό» όταν βρέθηκαν από κοινού σε θεατρική πρεμιέρα. «Δεν με κουράζει να με ρωτάνε για τον Σασμό και τον γάμο με τον Μαθιό. Μου αρέσει να απαντάω. Υπάρχουν όμως κάποιες περιστάσεις που καλό θα ήταν να εστιάζουμε και σε κάτι άλλο. Δεν πρέπει να χάνουμε και τη βαρύτητα της πραγματικότητας επειδή μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μια μυθοπλαστική ιστορία» σχολίασε η Μαρίλιτα Λαμπροπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA