Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης παρακολούθησαν την παράσταση «Πέρσες» στο Ηρώδειο. Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης μετά το τέλος της παράστασης αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να κάνουν μερικές δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί. «Είναι ένα δυναμικό τρέιλερ και θα είναι μια δυναμική σεζόν. Έχουν γίνει ακόμα περισσότερες δυναμικές προσθήκες με νέους ηθοποιούς κι εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και με την ιστορία που έχει δυναμώσει» είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη σειρά του Alpha «Σασμός», στην οποία υποδύεται τη Βασιλική.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «βάζει στο συρτάρι» το ριάλιτι - Το νέο σχέδιό του

(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο 02:00' και μετά)

Ωστόσο, οι ρεπόρτερ θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον «Σασμό», παρά για την παράσταση και αυτό φάνηκε να ενοχλεί τον Γιάννη Νταλιάνη. «Για να δούμε πρώτα τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες και να αφήσουμε το γάμο. Ας πάμε για κάτι πιο σοβαρό» απάντησε στους δημοσιογράφους που ρωτούσαν για τον τηλεοπτικό γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. «Και ο Σασμός είναι σοβαρός» του είπε μία γυναίκα με τον ίδιο να απαντά «Σίγουρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA