Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν οι φήμες που ήθελαν τον Ηλία Ψινάκη να ενώνει τις δυνάμεις του με την Αννίτα Πάνια για να παρουσιάσουν late night show στο MEGA, οι οποίες ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία παρουσίαζε πέρσι το «Ανοιχτά» στο OPEN, δεν συνεχίζει φέτος στον τηλεοπτικό σταθμό. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Ηλία Ψινάκη και τον ρώτησε κατά πόσο ισχύουν τα παραπάνω ή όχι και εκείνος τα επιβεβαίωσε, αλλά μόνο μέχρι ενός σημείου. 

Διαβάστε ακόμη: Αδαμαντίδης - Κίρκη: Ξεκαθαρίζουν για το νέο επεισόδιο μεταξύ τους και η εξήγηση για το σπασμένο αυτοκίνητο

«Η τηλεόραση είναι και για μένα και για την Αννίτα και για τον Βαγγέλη Περρή που μιλάμε πάρα πολύ καιρό. Θέλουμε να κάνουμε μία καινούρια πρόταση, όχι τα γνωστά τα βαρετά. Αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι κάτι ανατρεπτικό, έχει πάρα πολλή πλάκα, αλλά δεν είναι για τηλεόραση. Το κόνσεπτ δεν είναι για τηλεόραση, τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Ακόμα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο γιατί δεν είναι κάτι έτοιμο, οπότε τζάμπα με διακόπτεις», είπε ο χαρακτηριστικά Ηλίας Ψινάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA