Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη διαψεύδουν τα δημοσιεύματα περί νέου καυγά μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής με δήλωσή του στο Πρωινό του ANT1 τόνισε ότι «δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι» και πρόσθεσε: «ό,τι και να έχει γραφτεί θα πρέπει να το λάβω υπόψιν μου και να κάνω κι εγώ κάποιες ενέργειες γιατί δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα, δεν θα κάτσω να απασχολήσω τον κόσμο με κάτι που δεν υπάρχει».

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Φιλιππίδη - Χαμός με Μπιμπίλα: «Εσύ δεν είσαι φίλος, φίδι είσαι» - Διέκοψε η έδρα

Στο Πρωινό μίλησε ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, αλλά και του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας. «Πήγανε στο Αστυνομικό Τμήμα γιατί βρήκανε στο αυτοκίνητό τους σπασμένους τους καθρέφτες και έτσι πήγαν μαζί να κάνουν την καταγγελία», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν έχουμε να πούμε κάτι για το θέμα, αυτά όλα αφορούν τα δικαστήρια και όχι εσάς ή εμένα. Από διασταύρωση πληροφοριών που έχω, δεν συμβαίνει κάτι αξιοσημείωτο, υπήρχε μια παραφιλολογία», ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Κούγιας.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, προβλήθηκε μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τον σπασμένο καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Βαρβάρας Κίρκη, η οποία δήλωσε ότι έγινε απόπειρα διάρρηξης και ότι τελικά αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA