Μενού
  • Α-
  • Α+

Το J2US αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα στο επόμενο διάστημα και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις με πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz προκειμένουν να «κλείσουν» τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στο λαμπερό σόου, με παραγωγό και παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Το πρωί της Πέμπτης (15/9) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» αποκαλύφθηκαν μερικά από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στον φετινό κύκλο του J2US. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Αντζελα Δημητρίου, η Βίκυ Κουλιανού, ο Σώτης Βολάνης, η αδερφή του Mad Clip και ο Αγγελος Μπράτης θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμη: Ελλη Στάη η μεγάλη επιστροφή – Οι ανατροπές στην πρωινή ζώνη και όλο το παρασκήνιο για το DOT

Η Eλενα Χριστοπούλου μετά την παρουσίαση του θέματος σχολίασε την απόφαση του Άγγελου Μπράτη να συμμετάσχει στο σόου τραγουδιού λέγοντας: «Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω». Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε: «Είναι ανατρεπτικός, ακομπλεξάριστος και τον είδαμε στο Star που έκανε μία συμμετοχή με τον φίλο του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα».

Η πρόταση στην Ελλη Στάη

Οπως έγραψε και η στήλη του Reader, Τηλεκοντρόλ, η Ελλη Στάη δέχθηκε πρόταση – δελεαστικότατη από οικονομικής άποψης – για να είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US στη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου που αποχώρησε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, της Βίκυς Σταυροπούλου και του Σταμάτη Φασουλή που συνεχίζουν κανονικά. Η σιδηρά κυρία των ειδήσεων δεν την αποδέχθηκε, είναι όμως σε συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή όχι όμως σε μόνιμο ρόλο αλλά προσωρινό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στο μέλλον ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί συνεργασία με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη που θα αφορά όμως στην παραγωγή αμιγώς ενημερωτικής εκπομπής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA