Μενού
  • Α-
  • Α+

Το περασμένο Σάββατο (17/9) ο Άκης Πετρετζίκης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά αφού η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ μία από αυτές τις ημέρες αναμένεται να βγει από το μαιευτήριο και να γυρίσουν σπίτι τους. Τον γνωστό σεφ εντόπισε η κάμερα της πρωινής εκπομπής «Breakfast@Star» κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο και είναι η πρώτη φορά που ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε δημόσια μετά τη γέννηση της κόρης του.  

Διαβάστε ακόμη: Σχοινάς - Γαρμπή: Ελαβαν εξώδικο μετά τη ρήξη της συνεργασίας με Μαζωνάκη - Τους ζητάνε 60.000 ευρώ

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής θέλησε να του ευχηθεί και εκείνος κατέβασε το τζάμι του αυτοκινήτου και τον ευχαρίστησε. «Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε! Ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

Μάλιστα, όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής μία ημέρα πριν έρθει στον κόσμο η κόρη του, ο Άκης Πετρετζίκης κέρασε γλυκά όλους τους εργαζόμενους του μαιευτηρίου στο οποίο γέννησε η γυναίκα του. Το ζευγάρι έχει ένα ακόμα παιδί, τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι 1,5 έτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA