Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ ψηλά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ συνεχίζει να παραμένει το θέμα της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» και αυτό έχει να κάνει και με την διαχείριση του θέματος απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η πρωτοφανής για τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που έκανε ξεκάθαρα λόγο για «διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής» ήταν απαίτηση της Δούκισσας και συγκεκριμένα των ανθρώπων που χειρίζονται τις δημόσιες σχέσεις της καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω η εικόνα πως η παρουσιάστρια φταίει για τη ρήξη με τον Γιώργο Λιάγκα και δυναμιτίζει το ήδη τεταμένο κλίμα της πρωινής εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η έντονη διαφωνία με τον Λιάγκα και το θρίλερ μέχρι τη Δευτέρα - Το παρασκήνιο της παραίτησης από το «Πρωινό»

Νεότερα στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρουν πως από την πρώτη κιόλας εβδομάδα δεν τηρήθηκαν όροι στο συμβόλαιο που είχε η Δούκισσα για την παρουσία της στο «Πρωινό» όχι με ευθύνη του ΑΝΤ1, αλλά συντελεστών του «Πρωινού» μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Εξ’ ου και οι έμμεσες βολές της παρουσιάστριας προς τον μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστή της στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram. Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του το πρωί της Δευτέρας επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας ωστόσο με ξεκάθαρο τρόπο πως απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του σταθμού. Ο παρουσιαστής τόνισε πως ««Η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς».

Έδειξε πως δεν εμπλέκεται στην περαιτέρω σχέση της με τον ΑΝΤ1 «Απ' ό,τι διαβάσαμε, θα είναι στον ΑΝΤ1» και τέλος απευθυνόμενος στο εσωτερικό ακροατήριο του καναλιού του Αμαρουσίου υπογράμμισε «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει κι αυτή την ομάδα κι αυτή την εκπομπή. Θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους». Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό που εξετάζεται τις επόμενες εβδομάδες είναι ενίσχυση του πάνελ με γυναικεία παρουσία, αλλά όχι τοποθέτηση νέας συμπαρουσιάστριας. Επίσης ο Λιάγκας είναι ξεκάθαρα πλέον ο μόνος παρουσιαστής του «Πρωινού» και για τα αποτελέσματα που θα φέρει η εκπομπή θα κριθεί στο τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά στη Δούκισσα Νομικού συνεχίζει να έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΑΝΤ1 και από κοινού οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν το πως θα διαμορφωθεί το πλαίσιο της συνεργασίας τους από ‘δω και πέρα. Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη δύο ιδέες. Η πρώτη αφορά στην παρουσίαση γυναικείου μαγνητοσκοπημένου μαγκαζίνο τα Σαββατοκύριακα όπως ήταν παλαιότερα το «JOY» και η δεύτερη επιστροφή στην παρουσίαση σόου στο δεύτερο μισό της σεζόν χωρίς ακόμη να διευκρινίζεται ποιο. Πάντως ένα ακόμη πρωτοφανές συμβάν συνέβη το πρωί της Δευτέρας με άλλες εκπομπές της ίδιας ζώνης να ασχολούνται εκτενώς με το θέμα. Φωτεινή εξαίρεση τόσο η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα όσο και της Φαίης Σκορδά που επέλεξαν να μην κάνουν αναφορές στο νέο αυτό τηλεοπτικό διαζύγιο. 

Η νέα μάχη του prime time «Μαύρο Ρόδο» vs «Αυτή η Νύχτα μένει» και Παπακαλιάτης 

Οδεύουμε σταδιακά στην ολοκλήρωση του λανσαρίσματος των προγραμμάτων του πρώτου μισού σεζόν. Αυτή τη στιγμή την κούρσα της τηλεθέασης οδηγούν ο Alpha και το Mega με τον πρώτο να έχει σαφές προβάδισμα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό 18 – 54 ενώ στο σύνολο δίνεται μάχη για την κορυφή. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι προς τη λήξη του prime time δηλαδή από τις 22.30 έως τα μεσάνυχτα. Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22.30 το Mega λανσάρει τη δεύτερη μεγάλη του δραματική σειρά «Mαύρο Ρόδο» που έχει όλα τα συστατικά μιας επιτυχίας. Ένας απαγορευμένος έρωτας μεταξύ μιας δόκιμης μοναχής (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και ενός νεαρού γοητευτικού φοιτητή (Μιχαήλ Ταμπακάκης) και ένα All Star cast ηθοποιών που έρχεται με φόρα από τις «Άγριες Μέλισσες». Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Ελένη Καρακάση. Και σε αυτή τη σειρά υπάρχει το φόντο της πλοκής σε νυχτερινά κέντρα που θα είναι το βασικό θέμα της αντίπαλης σειράς. Του «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha με πρωταγωνιστές του δύο «κακούς» των «Μελισσών» Γιάννη Στάνκογλου και Βασίλη Μπισμπίκη. Πρωταγωνίστρια η κόρη της Λίλας Καφαντάρη Ηλιάνα Μαυρομάτη. Για το «Αυτή η νύχτα μένει» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα βγει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου. Τρεις μέρες μετά την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22.30 θα βγει στον «αέρα» το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Είναι η ακριβότερη παραγωγή (βάση κόστους επεισοδίου) της νέας σεζόν και αυτή που έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αναμονή κοινού. Ο δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε εμμέσως με δηλώσεις του στην παρουσίαση της νέας σειράς του Mega το μεσημέρι της Δευτέρας 26/9 στο «Μουσείο Μπενάκη». 

Φήμες για «διπλωματική καταιγίδα» στο «Love Island» 

Συνεχίζεται ο έντονος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ για τις αποδόσεις των νέων προγραμμάτων του στους πίνακες τηλεθέασης. O «Γλυκάνισος» δεν ευωδίασε τις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού παρά τη μετακόμισή του στη ζώνη του Παρασκευοσάββατου. 7,3% στο δυναμικό κοινό και 7% στο σύνολο ήταν ο μέσος όρος τηλεθέασης της σειράς το βράδυ της Παρασκευής, σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα κυμάνθηκε η τηλεθέαση το Σάββατο και συγκεκριμένα 6% στο δυναμικό κοινό και 5,6% στο σύνολο. Όσον αφορά στην νέα αναβολή του «Love Island» που θα κάνει πρεμιέρα τελικά το βράδυ της Πέμπτης 29/9 η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε μέσω skype στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά για ακραίες καιρικές συνθήκες που αναγκαστικά οδήγησαν την παραγωγή στην αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως αφενός το πρώτο μονταρισμένο υλικό δεν ικανοποίησε τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ αφετέρου το κανάλι επέλεξε να αποφύγει την κατά μέτωπον σύγκρουση με τη μυθοπλασία, αλλά κυρίως με το GNTM του STAR. Φυσικά αν και αυτό το πρόγραμμα δεν πάει καλά αναμένεται όχι απλά κυκλώνας, αλλά τσουνάμι εξελίξεων στα ήδη ταραγμένα ύδατα του Φαλήρου…  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA