Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Χατζηπαντελή δικαίωσε τον τίτλο της πιο πολυσυζητημένης κριτή του φετινού GNTM, έδωσε το στίγμα της σε αυτά τα επεισόδια που συμμετείχε, με την φημολογούμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά να γίνεται -για ακόμη μία φορά- θέμα συζήτησης στο Twitter. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/10) στο οποίο είδαμε για τελευταία (προ το παρόν) φορά το διάσημο μοντέλο στην καρέκλα του guest κριτή στον διαγωνισμό, η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη με τη Βίκυ Καγιά για τις πόζες που έκανε μία υποψήφια. 

Διαβάστε ακόμη: Η ΣτΟργή έφερε οργή στον ΣΚΑΪ - Ρήτρα σιωπής επιβάλλει ο Ατζούν στο All Star Survivor

Ο λόγος για τη Χριστίνα, η οποία δίχαζε την κριτική επιτροπή με τις πόζες της. Αν κι αρχικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, δεν συνέβη το ίδιο και στην πορεία, όταν χρειάστηκε να ανταποκριθεί ως μοντέλο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά, η νεαρή ήταν γνωστή του Λευτέρη Πανταζή. Ο ίδιος κάλεσε την Βίκυ Καγιά για να της μιλήσει για την Χριστίνα, αλλά τελικά αυτό δεν φάνηκε να είναι ικανό για να την οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Οι πόζες της ήταν απογοητευτικές κι η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη, φωνάζοντας: «Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου. Έκανε την πόζα του εξορκιστή».

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε και «κλαίει» το Twitter

Η Σοφία Χατζηπαντελή είπε... αντίο στους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό αφού ο ρόλος της ως κριτή ήταν γκεστ στο GNTM προκειμένου να βοηθήσει τους Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου να διαλέξουν ποιες κοπέλες περνάνε στο ID Catwalk. «Ηταν δύσκολο, αλλά τα κατάφερα. Πέρασα ωραία. Μου άρεσε περισσότερο από όλα που είδα δυναμικές γυναίκες να μην φοβούνται για τίποτα. Αυτό ήταν έμπνευση για μένα. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Καλή επιτυχία σε ό,τι άλλο κάνετε στο GNTM φέτος», είπε για την εμπειρία της στο GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή προτού αποχαιρετήσει κριτές και κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA