Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (3/10) από το Star και μαζί με αυτές ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο ριάλιτι μοντέλων, η οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε επόμενα επεισόδια, κάτι που επιβεβαίωσε η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Και μπορεί η ίδια μαζί με τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου να έδωσαν ως τριάδα το πράσινο εισιτήριο για το Bootcamp σε 40 υποψήφιες παίκτριες, όμως, από σήμερα Τρίτη (4/10) το κενό της Σοφίας Χατζηπαντελή έρχεται να καλύψει η εντυπωσιακή Ελληνοαυστραλή Μαίρη Βυτινάρος

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Αννα Αμανατίδου και Μαριαγάπη Ξυπολιά για τη Βίκυ Καγιά

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα διεθνώς, έχει ύψος 1.80 μ. και εκπροσωπείται από κορυφαία - παγκοσμίως - πρακτορεία μοντέλων. Στο βιογραφικό της μετράει συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων είναι οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Versace, ενώ έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα.

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1992 στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από μικρή της άρεσε η μόδα. Το 2012 συμμετείχε στα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου βγήκε δεύτερη, ενώ σε εκδήλωση της Tag Heuer για γκραν πρι της Formula 1 το 2016, πόζαρε για μία φωτογραφία με τον οδηγό Ντάνιελ Ρικιάρντο.

https://www.instagram.com/reel/Cd4MZglADQt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CepSz0TJnO5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CgMcohdrMoZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ChCss8nt0Se/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/Cc3sH4XgJgC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CcOpivKvcrF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο GNTM θα έχει το ρόλο της model instructor και θα μάθει στις υποψήφιες παίκτριες να ποζάρουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και ρόλο γκεστ κριτή. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το προφίλ της στο Instagram αριθμεί 131.000 followers και η ίδια δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για την αποψινή πρώτη της εμφάνιση στο GNTM μέσα από την παρακάτω ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CjTDA4INUau/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτή η Μαίρη Βυτινάρος φοράει το outfit με το οποίο θα τη δούμε απόψε να διδάσκει πόζες στα επίδοξα μοντέλα και γράφει στη λεζάντα: «Απόψε είναι η νύχτα. Είσαι έτοιμη Ελλάδα;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA