Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε την Τρίτη (4/10) η Μαίρη Βυτινάρος έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως model instructor των κοριτσιών, αλλά ένα σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του GNTM στο Instagram για την Ελληνοαυστραλή καλλονή δημιούργησε χαμό από σχόλια με αποτέλεσμα η πρώην γκεστ κριτής να θελήσει να δώσει διευκρινίσεις μέσα από Instagram story. «Ηahahahahah» ήταν το επίμαχο σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στη φωτογραφία της Μαίρης Βυτινάρος την ώρα που εκείνη έδειχνε πόζες στα υποψήφια μοντέλα.

Διαβάστε ακόμη: GNTM - Μαίρη Βυτινάρος: «Μάγεψε» το Twitter - «Ενα πραγματικό μοντέλο»

Ωστόσο, αυτό το σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και «βροχή» αρνητικών σχολίων - αν και δεν έλειψαν και τα υποστηρικτικά - με αποτέλεσμα εκείνη να διευκρινίσει ότι δεν ζηλεύει όπως ισχυρίστηκαν ορισμένοι. «Σε καμία περίπτωση, η Μαίρη είναι hot», έγραψε. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα η Σοφία Χατζηπαντελή επανήλθε στο θέμα μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram, διευκρινίζοντας ότι γελούσε με το κόνσεπτ της φωτογράφισης και όχι με τη Μαίρη Βυτινάρος.

https://www.instagram.com/p/CjTWwgZqRL0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Για την ιστορία, δεν κοροϊδεύω τη Μαίρη. Είναι πολύ καυτή και μοιάζει γλυκιά, οπότε θα είναι καλή για τα κορίτσια. Πέθανα στο γέλιο με το γεγονός ότι έκαναν αυτά τα κορίτσια να ποζάρουν πάνω σε μηχάνημα γυμναστικής. Τι στο καλό;», αναρωτήθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή, βάζοντας και το σχετικό emoji που δείχνει ότι κλαίει από τα γέλια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA