Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου από το πρωί της Δευτέρας (10/10) βρίσκεται επίσημα στο «Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα, καλύπτοντας το κενό που άφησε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. «Την απόφαση να είμαι στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την πήρα μέσα σε δύο μέρες. Ήταν όλα πολύ γρήγορα, αλλά πολύ ενστικτωδώς. Η δική μου προτεραιότητα είναι η ενέργεια και το να αισθάνομαι ότι θα περάσω καλά και ότι με θαυμάζουν και με αγαπάνε», είπε η Μαρία Κορινθίου, μιλώντας για την απόφασή της να πει «ναι» στον Γιώργο Λιάγκα. Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Δούκισσα Νομικού, λέγοντας «δεν έχω μιλήσει με το κορίτσι, αν και θα έπρεπε». Τέλος, η ηθοποιός απάντησε με χιούμορ και στον Νίκο Μουτσινά και στα όσα είπε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο «Καλό Μεσημεράκι»: «Για να δούμε πόσο θα κάτσω».

Διαβάστε ακόμη: Βέρα Μακρομαρίδου: Στις κακοποιητικές σκηνές στο «Σασμό» μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν «κάτσε στ' αυγά σου»

Στην πρώτη εκπομπή, ο παρουσιαστής την υποδέχθηκε θερμά στο πλατό. «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πολύ όλοι. Είναι καλό παιδί πάνω από όλα και θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας. «Η εκπομπή δεν αλλάζει. Είναι μια εκπομπή infotainment. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου, όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα, επιτέλους δηλαδή. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες».

«Αισθάνομαι υπέροχα»

https://www.instagram.com/p/Cjh90mfKg71/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά το τέλος της εκπομπής το μεσημέρι της Δευτέρας (10/10) η Μαρία Κορινθίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και θέλησε να ευχηθεί «καλή αρχή», ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα και γράφοντας: «Με το αγόρι μου το καινούργιο, το καλό, το έγκριτο, το πρωινό, το διδυμάκι! Αισθάνομαι υπέροχα που με έχει αγκαλιά και με κρατάει από το χέρι. Καλή μας αρχή γεμάτη φως και τεράστια αληθινά χαμόγελα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA