Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό είχε γυρίσει μια πεντάλεπτη σκηνή για το νέο κύκλο του «The Crown», ο οποίος έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Netflix, ωστόσο η σκηνή του δεν παίχτηκε ποτέ καθώς «κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο» όπως ανέφερε ο ηθοποιός. «Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει. Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή. Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δεν μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δεν μπορώ να επεκταθώ.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ»

Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε οπότε πάμε παρακάτω. Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Παρασκευής (11/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA