Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γαλαξίας (κατ’ άλλους μικρόκοσμος και μάλλον αυτή είναι η αλήθεια) της τηλεόρασης κινήθηκε αυτή την εβδομάδα στον αστερισμό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη της εγκυμονούσας παρουσιάστριας στην Ελένη Μενεγάκη και κορυφώθηκαν με την ανταλλαγή πυρών μεταξύ της ίδιας και της πρώην ομοκάναλης της στον Alpha, Φωτεινής Πετρογιάννη στο Twitter. Πράγματα που έχουν ειπωθεί ξαναειπώθηκαν, καταστάσεις αποκαλύφθηκαν, ρεπορτάζ έγιναν και γνώμες διατυπώθηκαν για ένα θέμα που υποτίθεται πως ήταν για τα καλά στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας. Φυσικά τα στόματα αυτή τη φορά άνοιξαν με μεγαλύτερη ευκολία από κάθε άλλη για τον εξής απλούστατο λόγο: Ο πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, έχει φύγει από τη ζωή...

Διαβάστε ακόμη: Το προσωρινό τέλος του GNTM, το δίλημμα της Σκορδά και ο Γκοτσόπουλος σε ρόλο παρουσιαστή

Σαφώς και περισσότερη αξία οι «καταγγελίες» και οι «αποκαλύψεις» θα είχαν εάν ο επιχειρηματίας ήταν εν ζωή πολύ περισσότερο δε εάν συνέχιζε να έχει στην ιδιοκτησία του τον Alpha… Όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό αποκαλύπτουν το επίπεδο, τη νοοτροπία και την κουλτούρα των ανθρώπων της τηλεόρασης. Σαφώς και η συμπεριφορά της Σπυροπούλου δεν ήταν η ενδεδειγμένη το διάστημα της παρουσίας της στον Alpha και σίγουρα η Πετρογιάννη δεν χρησιμοποίησε ποτέ τις γνωριμίες της για να επιβληθεί στο κανάλι. Όμως το διαρκές αναμάσημα δεν έχει πραγματικά καμία σημασία. Τώρα όσον αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Σπυροπούλου που μπαίνει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν φαίνεται να είναι πιθανό να αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks» που βγαίνει στον «αέρα» τον Γενάρη. Όμως διατηρεί άριστες σχέσεις με την Acun Medya και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Έρχεται ο «Super Ντάνος» και συζητά για σειρά δράσης 

Δεν έχει αλλάξει κάτι στο επαγγελματικό πλάνο του Γιώργου Αγγελόπουλου όσον αφορά στη συμμετοχή του στο «All Star Survivor» και παραμένει εκτός. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι συμφώνησε με μεγάλο εκδοτικό οίκο να «δανείσει» τη φυσιογνωμία του και να γίνει καρτούν σε παιδικά βιβλία στα οποία θα εξιστορούνται οι περιπέτειες του «Super Ντάνου». Η αρχή θα γίνει με την Χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβρη, ενώ στην πορεία θα υπάρξει και animation σειρά. Εκτός από τις τρεις ταινίες εκτός Ελλάδος για τις οποίες έχει συμφωνήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά και για εγχώρια σειρά δράσης που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Ως γνωστόν στο παρελθόν ήταν σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για την Ελληνική εκδοχή του «Ezel» με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Αρβανίτη, όμως, τότε το πρότζεκτ «πάγωσε». Τώρα ήρθε η πρόταση για μια νέα περιπέτεια, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βγει στον «αέρα» το φθινόπωρο του 2023. 

Επαφές Μουτσινά – Κοκλώνη για την επόμενη σεζόν 

Ισχύει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για επαφές του Νίκου Μουτσινά με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη όσον αφορά σε πιθανή συνεργασία την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, το δεύτερο σκέλος του ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Μουτσινά μέσω της Barking να κατευθύνεται στον Alpha για βραδινό late night show που θα θυμίζει «Καλό Μεσημεράκι» στη βραδινή του εκδοχή, αλλά και «Νικ Ο Κλοκ» προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Εφόσον ολοκληρωθεί η συνεργασία Μουτσινά – ΣΚΑΪ το προσεχές καλοκαίρι οπότε και λήγει το συμβόλαιό του (το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του) τότε ο Μουτσινάς είναι πιθανόν να υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής και στο τραπέζι θα πέσουν διάφορα πρότζεκτς. Στη συνέχεια εναπόκειται στον παραγωγό το που θα διοχετεύσει το όποιο πρόγραμμα αποφασιστεί να παρουσιάζει ο Μουτσινάς. Γιατί ως ιδέα δεν υπάρχει μόνο το late night αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Reader και τηλεπαιχνίδι και σόου βασισμένο σε συγκεκριμένο format, το οποίο τα στελέχη της εταιρίας είδαν στο πρόσφατο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών. Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης συνεργάζεται με τον Alpha, το Mega και τον ΑΝΤ1. 

Οικοδεσπότης στα εορταστικά της ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος 

Δεν υπάρχει ακόμη ειλημμένη απόφαση, αλλά πρόταση που μάλλον θα εγκριθεί. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι φέτος ένα από τα βασικά πρόσωπα της μυθοπλασίας της ΕΡΤ με τη σειρά «Κάνε Ότι κοιμάσαι» που θίγει ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα (ενδοσχολική και ενδοοικογενειακή βία, ρατσισμός) και έχει φανατικούς τηλεθεατές. Όπως όλα δείχνουν μέσα από τη Δημόσια τηλεόραση θα γίνει και η επιστροφή του στην ψυχαγωγία καθώς στο Ραδιομέγαρο έχει φθάσει πρόταση για δύο τηλεοπτικά ρεβεγιόν ένα την Παραμονή των Χριστουγέννων και ένα δεύτερο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον ίδιο οικοδεσπότη. Αν και ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως το «Στην υγειά μας» έχει κλείσει τον κύκλο του ποτέ δεν έχει πει πως δεν θα επέστρεφε με μια μουσική εκπομπή και αυτές οι δύο έκτακτες εορταστικές εκπομπές εφόσον υλοποιηθούν, ίσως σηματοδοτήσουν και μια μόνιμη επιστροφή του από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το «Στην Υγειά μας» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα της ΕΡΤ τον Οκτώβριο του 2004 και διήρκησε συνολικά εννέα σεζόν. Μετά το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης μετακόμισε στον Alpha και από 'κει στον ΣΚΑΪ όπου έριξε τίτλους τέλους το καλοκαίρι του 2021.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA