Μενού
  • Α-
  • Α+

Σχολιάζοντας τη νέα λίστα που δημοσίευσε το Documento ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε «τα τεκμήρια πού είναι;» με τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντά «Θα τα προσκομίσει ο εκδότης, η δικαιοσύνη ακόμη δεν κινείται, δεν ξέρω τι περιμένουμε…». «Είπαμε, όλα στο φως, τινάξτε τα όλα, βγάλτε τα, διερευνήστε τα, και πείτε τι έχει συμβεί» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Την κυβέρνηση τη φθείρει αυτή η ιστορία; Τι βλέπεις Άρη εσύ; Και σε ποιο βαθμό;» τον ρώτησε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Μου κάνει εντύπωση έως τώρα, η θέληση για αντοχή του Πρωθυπουργού. Οι συνθήκες αν τις έθετες σε κάποιον και του έλεγες ότι “αυτά είναι τα δεδομένα”… θα έλεγε “πάμε εκλογές να το ξεκαθαρίσουμε”. Ο πρωθυπουργός δεν το συζητάει για την ώρα…».

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Δένδιας για παρακολουθήσεις: «Με κάλυψε απόλυτα ο πρωθυπουργός - Θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση»

Στη συνέχεια είπε ότι στόχος της αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα είναι να «ανατρέψει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς ουσιαστικά να ενδιαφέρεται για την ουσία της λειτουργίας της ΕΥΠ, ενώ υπαινίχθηκε ότι το Predator χρησιμοποιείτο και την περίοδο που τη διακυβέρνηση της χώρας είχε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Βρήκε τώρα ευκαιρία να πει θα πάω να ανατρέψω τον Μητσοτάκη (σ.σ ο Τσίπρας)» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. «Από ό,τι βλεπω παρακολουθείτο μόνο η κυβέρνηση, να μπούμε στην ουσία να συζητήσουμε αυτήν την κωμωδία; Αυτό είναι Σεφερλής» κατέληξε… γελώντας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA