Μενού
viral
James Bracey | Twitter
  • Α-
  • Α+

Αυτές τις μέρες, στην Αυστραλία πραγματοποιείται το Australian Open με τα ελληνικά βλέμματα να είναι στραμμένα στους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη. Παρόλα αυτά, ο σχολιαστής James Bracey, κατάφερε να γίνει viral αφού τον πήρε ο ύπνος στο στούντιο, με πλάνα από το power nap του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και με τους συναδέλφους του να τον τρολάρουν κανονικότατα για όλο αυτό το αμήχανο. 

«Μάλλον ο James δεν γνωρίζει πως οι κάμερες δεν κλείνουν ποτέ και καταγράφουν τα πάντα. Ας παίξει το βίντεο», σχολίασε ο συνάδελφος του Bracey, Tory Jones, εκθέτοντάς τον δημοσίως. «Εδώ βλέπουμε τον επαγγελματισμό του James. Το γνωρίζω πως αυτά τα βράδια ήταν δύσκολα. Τώρα τον βλέπουμε να κοιμάται στο πάτωμα. Ξέρετε όμως τι είναι χειρότερο; Ότι αυτό συνέβη μόλις στις 9 το βράδυ», ακούγεται να λέει ο συνάδελφός του, μη μπορώντας να ελέγξει τα γέλια του.  Σημειώνεται, πως ο  καιρός στην Μελβούρνη έχει χαλάσει τα σχέδια των διοργανωτών, καθώς βλέπουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο να ακυρώνεται, λόγω βροχής. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια να μεταφέρονται για πιο αργά. 

https://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-11651251/Exhausted-Channel-Nine-commentator-James-Bracey-sleeps-job-Australian-Open.html#v-926123455836406184

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA