Μενού
gamproi
  • Α-
  • Α+

Αυτοεκτίμηση κι αυτοσεβασμός στο ναδίρ... Πώς να εξηγήσει κανείς ότι 5 άνδρες, οι οποίοι είχαν στο παρελθόν σχέση με την ίδια γυναίκα, πήγαν προσκεκλημένοι στο γάμο της; Εκτός κι αν δεν μας τα λένε όλα και κρύβεται κάτι άλλο από πίσω... Η Κινέζα λοιπόν, παντρεύτηκε τον 6ο κατά σειρά σύντροφό της και οι προηγούμενοι 5 με τους οποίους διατηρούσε σχέση πριν κατασταλάξει και βρει τον άντρα της ζωής της, και προσκάλεσε στο γάμο της όλους τους πρώην. Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένοι και στο τραπέζι, με το καρτελάκι να γράφει «οι πρώην μου»!

Οταν τη ρώτησαν, γιατί το έκανε αυτό, η νύφη απάντησε «για να δουν τι έχασαν» εξευτελίζοντας ακόμα περισσότερο τους αποτυχημένους γαμπρούς, που δεν φάνηκαν να πολύ νοιάζονται, μιας και στο βίντεο, φαίνεται να περνούν καλά στο τραπέζι του γάμου... Το βίντεο έγινε viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά για τη νύφη που έκανε το «κομμάτι» της, κι επικριτικά για τους... γαμπρούς της συμφοράς που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή της. Οσο για την αντίδραση του επίσημου αγαπημένου, δεν τη μάθαμε, ωστόσο, πιθανολογείται ότι θα γνώριζε εκ των υστέρων και θα συναίνεσε στο χουνέρι των πρώην.

 

Πολλοί θεατές του βίντεο σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο το πόσο μοιάζουν οι πρώην φίλοι της νύφης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι έχει τύπο. «Πώς κατάφερε η νύφη να μαζέψει τόσους πολλούς τύπους που μοιάζουν όλοι μεταξύ τους;» σχολίασε χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένα άλλο άτομο κάνει επικό σχόλιο γράφοντας: «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς μοιάζει ο άντρας της».