Μενού
karnabali - kiato - stathis psaltis
Ο δήμαρχος Κιάτου ως Στάθης Ψάλτης | Twitter
  • Α-
  • Α+

Οι Απόκριες έφτασαν και επίσημα στο τέλος τους, ωστόσο, αυτό που πρέπει να παραδεχθούμε είναι ότι και φέτος είδαμε πολύ ενδιαφέρουσες ενδυμασίες από αρκετά καρναβάλια στη χώρα. Μπορεί η Πάτρα να έχει τον τίτλο της «βασίλισσας του Καρναβαλιού», το βραβείο, όμως, για την πιο πετυχημένη αμφίεση για φέτος ανήκει στον δήμαρχο Κιάτου, που ξύπνησε αρκετές μνήμες για τους παλαιότερους, αλλά και προκάλεσε την απορία και τον θαυμασμό στους νεότερους, καθώς ανέβηκε σε μηχανή και ντύθηκε Στάθης Ψάλτης.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σπύρο Σταματόπουλο, ο οποίος ντύθηκε «μηχανόβιος Στάθης Ψάλτης», κάνοντας μία πολύ επιτυχημένη αναπαράσταση των βιντεοταινιών της δεκαετίας του 1980, «Καμικάζι Αγάπη Μου» και «Ελα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ». Τηρουμένων των αναλογιών, ο δήμαρχος φόρεσε ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή, γυαλιά και μαύρη περούκα και ανέβηκε σε μια μηχανή, θυμίζοντας σε όλους τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό, που πρωταγωνίστησε και «μεσουράνησε» στη δεκαετία του 1980. Αξιο αναφοράς είναι ότι στη μηχανή είχε ανέβει και η «Καίτη Φίνου».

Τα social media έκαναν, όπως είναι λογικό, πάρτι με την πετυχημένη ενδυμασία του κ. Σταματόπουλου, αποθεώνοντάς τον και αναφέροντας ότι ήταν η καλύτερη ενδυμασία για το καρναβάλι.

Δείτε μερικές αναρτήσεις:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA