Μενού
Scorpios Music Bar
Βίντεο του Scorpios Music Bar | TikTok - @scorpiosmusicbarbackup
  • Α-
  • Α+

Με βίντεο στο νέο τους λογαριασμό στο TikTok, οι εργαζόμενοι του Scorpios Music Bar που έγιναν viral για τη φράση «σκορπιός είναι για σένα, παμ» ενημερώνουν πως «έπεσε» το προηγούμενο προφίλ στην πλατφόρμα.

Η πρωταγωνίστρια του πρώτου βίντεο και εργαζόμενη στο Scorpios Music Bar έκανε πάλι την εμφάνισή της και κατευθύνει τους ακολούθους για το πώς μπορούν να στείλουν αίτημα στο TikTok και να λειτουργήσει ο προηγούμενος λογαριασμός.

«Μας ρίξατε το προφίλ, αλλά δεν μπορείτε να μας κάνετε ζημιά. Οι σκορπίοι είναι πάρα πολύ δυνατοί και πάμε μπροστά, μπαμ» ακούγεται να λέει η εργαζόμενη του καταστήματος εστίασης.

@scorpiosmusicbarbackup

Η ομάδα του σκορπιού είναι δυνατή και δεν μπορούν να μας ρίξουν μπαμ!💣 #scorpiosmusicbarathens #girls #μπεςφοργιου

♬ original sound - scorpiosmusicbarbackup

«Θα ήθελα να στείλετε μήνυμα, όσοι μας στηρίζετε, στο TikTok για να πάρουμε τον λογαριασμό μας πίσω» συνεχίζει η εργαζόμενη, η οποία στη συνέχεια, έδειξε τον τρόπο που μπορεί κάποιος να στείλει αίτημα στην πλατφόρμα βίντεο, και να λειτουργήσει πάλι ο παλιός λογαριασμός.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξη και την αγάπη, αλλά δυστυχώς υπάρχει πολλή ζήλεια και κακία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους από την καρδιά μου, σας αγαπώ, φιλιά, μπαμ» ακούγεται να λέει στο τέλος του βίντεο.

«Αυτό είναι το καινούργιο μας προφίλ, ακολουθήστε μας εδώ παρακαλώ. Στείλε το βίντεο σε όλους τους φίλους σας, μπαμ» καταλήγει.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA