Μενού
Η Bonnie Blue
Η Bonnie Blue | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ένα μοντέλο από τη Βρετανία επιδόθηκε σε ένα κυριολεκτικό όργιο κέρδους, αφού μέσα σε τρεις εβδομάδες κατάφερε να συνευρεθεί με πάνω από 100 ενδιαφερόμενους πελάτες, και έβγαλε συνολικά 250.000 δολάρια.

Το ψευδώνυμό της είναι Bonnie Blue, και απασχολείται κυρίως ως content creator ενήλικου περιεχομένου. Για το εγχείρημά της άφησε όμως τη «βάση» της στην Αυστραλία, και πέταξε μέχρι ένα ξενοδοχείο στο Κανκούν του Μεξικό, όπως γράφει η Daily Star.

Έχοντας ήδη εκδώσει επίσημο προσκλητήριο προς ενδιαφερόμενους Αμερικανούς φοιτητές, κατάφερε ακόμα και να καταρρίψει τον στόχο των 100 εραστών που είχε βάλει, αφού συνευρέθηκε με 120 νεαρούς και παράλληλα βιντεοσκόπησε τις «καυτές» τους συναντήσεις.

Όργιο κέρδους

Όλα έγιναν βέβαια με το γράμμα του νόμου. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες έπρεπε να περάσει από συνέντευξη, και να καταθέσεις επίσημα έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είναι ενήλικας.

Για τον «μαραθώνιό» της η Bonnie έφτασε στο Κανκούν τον προηγούμενο μήνα, ιδανική περίοδο, καθώς τότε ξεκινούν οι διακοπές του εαρινού εξαμήνου για τους φοιτητές των ΗΠΑ.

Ωστόσο, σε αυτό το εγχείρημα ήταν μαζί της η συνάδελφος και φίλη της, Leilani May. Οι δύο γυναίκες δήλωσαν πως το δρώμενο τους έγινε τόσο γνωστό, ώστε ουρές από κολεγιόπαιδα περίμεναν έξω από τα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο.

«Ήρθαν για ανοιξιάτικες διακοπές, και τους έδωσα κάτι για να γίνουν αξέχαστες» είπε στο μέσο η Bonnie Blue. 

«Ήταν μια απίστευτη επιτυχία τόσο για τα αγόρια όσο και για εμένα. Σίγουρα θα επιστρέψω τον επόμενο χρόνο», συνέχισε. Τώρα ψάχνει για ακόμα περισσότερους ιδανικούς προορισμούς ανά τον κόσμο, για να οργανώσει ανάλογα events, θέλοντας να ικανοποιήσει το διεθνές της κοινό όσο μπορεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA