Μενού
whalehouse-airbnb
  • Α-
  • Α+

Ένα σπίτι σε σχήμα φάλαινας στη Σάντα Μπάρμπαρα που σχεδιάστηκε το 1978 πωλείται για 3.25 εκατομμύρια δολάρια και νοικιάζεται για 1.561 δολάρια τη βραδιά. Όμως πρέπει να είσαι τουλάχιστον άνω των 40 για να το νοικιάσεις.

Λόγω της «καλλιτεχνικής ποιότητας» του σπιτιού, το airbnb αναφέρει πως η κράτηση είναι επιτρεπτή μονάχα σε άτομα άνω των 40 ετών. 

whalehoouse-airbnb

Σύμφωνα με το Insider το σπίτι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με μια φάλαινα ακολουθώντας πιστά την πλήρη ανατομία του θαλάσσιου πλάσματος.

Η μπροστινή είσοδος είναι σαν το κεφάλι μιας φάλαινας με μια σκάλα «φυσητήρα», μια εσωτερική αυλή (η κοιλιά της φάλαινας) και μια πισίνα (ουρά) που ρέει προς τον συνδεδεμένο ξενώνα.

whalehouse-airbnb

Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και «τρεισήμισι» μπάνια. Το σπίτι δεν έχει καθόλου ορθές γωνίες, ενώ ο πρώτος του κάτοικος ήταν και ο σχεδιαστής του Michael Carmichael. Το σπίτι είναι γεμάτο πινελιές με φάλαινες με το ψυγείο να έχει μια φάλαινα στην πόρτα του. Μια ιδιωτική σπηλιά βρίσκεται ακριβώς έξω από την κύρια κρεβατοκάμαρα της σουίτας και διαθέτει πλήρες σπα. 

whalehoouse-airbnb
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA