Μενού
workearly
  • Α-
  • Α+

HR School by Workearly: Η επανάσταση στην εκπαίδευση των HR Professionals.

Ο κλάδος του HR αποτελεί έναν από το πιο περιζήτητους κλάδους στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα. Οι εταιρείες αναζητούν ολοένα και περισσότερα στελέχη HR, καθώς αντιλαμβάνονται πλέον την αναγκαιότητα και την κρισιμότητα της σωστής διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές, το HR πλέον απαρτίζεται από πολλές επιμέρους ειδικότητες και οι θέσεις εργασίας προϋποθέτουν συγκεκριμένα skills.

Παράλληλα, οι Πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και οι κάτοχοι Μεταπτυχιακών στο HR αυξάνονται με θεαματικούς ρυθμούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της προσφοράς εργασίας ή αλλιώς την κατακόρυφη αύξηση των υποψηφίων. Με απλά λόγια, ένα Πτυχίο ή ένα Μεταπτυχιακό δεν αρκεί για να εξασφαλίσει μία θέση στο HR. Στην εποχή της εξειδίκευσης, τα skills θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα και μετρήσιμα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς HR καθίστανται απαραίτητοι.

Τι σημαίνει αναγνωρισμένος φορέας;

Πολλά από τα προγράμματα Πιστοποίησεων φέρουν τον τίτλο «Αναγνωρισμένα». Το ζήτημα όμως είναι να διασφαλισθεί το κύρος του φορέα που αναγνωρίζει τα εν λόγω προγράμματα. Αυτή τη στιγμή ο φορέας με τη μεγαλύτερη αναγνώριση εκπαιδεύσεων HR παγκοσμίως είναι κατά γενική ομολογία το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR, γνωστό και ως HRCI. Με έδρα τη Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών, ο HRCI μετρά 45 έτη λειτουργίας και εκδίδει τις πιστοποιήσεις με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο για τους επαγγελματίες HR! Ο HRCI έχει τη δυνατότητα να παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης μέσω των Αναγνωρισμένων Παρόχων που εντάσσονται στο δίκτυό της.

Μοναδικός Αναγνωρισμένος Πάροχος για την Ελλάδα και την Κύπρο από το HRCI είναι η Reatcode με το γνωστό σε όλους Workearly HR School! Το HR School παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα πρακτικής κατάρτισης στο HR, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς. Στο HR School υπάρχουν διαφόρων ειδών προγράμματα. Το πιο trending πρόγραμμα αυτή την περίοδο είναι το HR Summer School!

workearly7

To HR Summer School είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 8 έως 12 εβδομάδων, το οποίο απαρτίζεται από 2 υποχρεωτικά μαθήματα και 2 μαθήματα επιλογής. Η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων συνιστά σημαντικό πλεονέκτημα για τους HR Professionals, καθώς μπορούν να επιλέξουν τον κλάδο που τους ενδιαφέρει είτε για την υφιστάμενη εργασία τους είτε για τις μελλοντικές τους εργασικές βλέψεις. Όσοι ολοκληρώνουν το HR Summer School, λαμβάνουν πιστοποίηση από τη Reatcode, η οποία όπως αναφέρθηκε είναι Αναγνωρισμένος Πάροχος από το HRCI. Επίσης, λαμβάνουν Digital Badge από τον Οργανισμό Credly, κορυφαίο οργανισμό Ψηφιακών Badges που συνεργάζεται με την IBM και τη Microsoft.

workearly9

Εκτός από το HR summer School, το Workearly HR School παρέχει Training Programs, σε διαφορετικές ειδικότητες του HR αλλά και e-learnings. Και στις δύο περιπτώσεις, η επιτυχής ολοκλήρωση συνεπάγεται την απονομή πιστοποιήσεων αλλά και Digital Badge. Επίσης, ορισμένα από τα e-learnings απονέμουν και πιστωτικές μονάδες από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο HR.

workearly10

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις:

- HR Summer School 2023:  Αξιοποιώντας τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες δύο επιπέδων, junior & senior να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα HR. Επίλεξε τις ενότητες του HR που σε ενδιαφέρουν και διαμόρφωσε το πρόγραμμα όπως ταιριάζει στο προφίλ και τα ενδιαφέροντά σου!

Ξεκίνα με έκπτωση στο HR Summer School - Δωρεάν Αίτηση

- Certification Training Programs: Διεκδίκησε κορυφαίες Πιστοποιήσεις και Ψηφιακά Badges!

Διάλεξε Training Program εδώ

- HR Προγράμματα eLearning: Διάλεξε το Course που σε ενδιαφέρει.

Δες τα διαθέσιμα Courses

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA