Μενού
aris-spiliotopoulos
Άρης Σπηλιωτόπουλος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Από την πρώτη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του και πριν φτάσει στο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», τόνιζε πάντα την λέξη «αδιαμεσολάβητα» και επισήμανε με στόμφο πως φέρνει το νέο, το φρέσκο, το καινούριο στην πολιτική ζωή τούτου του τόπου. 

Από τότε φυσικά κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει στρίψει για τα καλά του τιμόνι του κόμματος, που προφανώς και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει κάτι από Αριστερά. 

Η lifestyle λογική φέρνει νέο κόσμο πέριξ της Κουμουνδούρου, λειτουργεί ως μαγνήτης σε... απολιτίκ κοινό, αλλά αυτό μένει να φανεί και αν θα οδηγήσει όλους αυτούς στην κάλπη. 

Όλες οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου διμήνου φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη 2η θέση. Πάνω από το ΠΑΣΟΚ, αλλά πολύ μακριά από την Νέα Δημοκρατία που έχει εδραιωθεί για τα καλά στην πρώτη θέση και με μεγάλες διαφορές. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο... αλλά για το κόμμα Κασσελάκη που πρώτη φορά εκφράστηκε και γράφτηκε στον τύπο του περασμένου Σαββατοκύριακου. 

Οι δημοσκόποι βάζουν... πολλούς αστερίσκους για τον αν αυτοί που δηλώνουν ως νέοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, θα φτάσουν ως την κάλπη και δεν θα προτιμήσουν μια κυριακάτικη εκδρομή προς την παραλία και τα beach bar. 

Οι... χαβαλέδες δηλαδή που δεν βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα την πολιτική και τις ευρωεκλογές. Δηλαδή το ερώτημα είναι ότι ΟΚ, γουστάρουν «Κασέλ», γουστάρουν το διαφορετικό, γουστάρουν το lifestyle, αλλά θα τον ακολουθήσουν μέχρι τέλους; 

Γιατί άλλο να απαντάς στο τηλέφωνο σε μια δημοσκόπηση κι άλλο να ταξιδέψεις ως το εκλογικό τμήμα που είσαι εγγεγραμμένος. Κρατήστε αυτή τη διαφορά. Επίσης όσο κι αν φαίνονται κοντά οι εκλογές, τόσο... μακριά είναι και όλα παίζονται. Μια κίνηση μπορεί να γοητεύσει ή να απογοητεύσει. Όπως για παράδειγμα αυτή της συνεργασίας με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο!!!

Το επί σειρά ετών «δεξί χέρι» του Κώστα Καραμανλή είναι όπως γράφτηκε, ένας από τους επικοινωνιολόγους του Κασσελάκη. Μετά τον Ευάγγελο Αντώναρο δηλαδή, ακόμη ένας από τον «σκληρό Καραμανλικό πυρήνα» βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το «παραδοσιακό» κοινό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό των αριστερών καταβολών ή όσων έχουν τα προηγούμενα χρόνια μετακινηθεί από το ΠΑΣΟΚ. Όπως κι αν έχει, το νέο της ημέρας είναι ένα. 

Πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά από πολλά – πολλά χρόνια και μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας, ξαναβρέθηκε στην επικαιρότητα!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA