Έναρξη για τα γυρίσματα της ταινίας της Disney «Greek Freak» που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή του Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως έγινε γνωστό, από τις 16 Μαΐου και για τρεις ημέρες το γηπεδάκι μπάσκετ, Τρίτωνα Σεπολίων, θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της ταινίας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Στάθης Καλογερόπουλος, διευθυντής του Athens Film Office, αναφέρθηκε στη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη χώρα μας.
«Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, η οποία θα αναλάβει και τις εργασίες ανάπλασης του γηπέδου. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Athens Film Office, τους έχει ζητηθεί να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές και να συνεργαστούν με τον δήμο Αθηναίων, την Αστυνομία, να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις, καθώς πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα γίνει στη χώρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions, που έχει αναλάβει την παραγωγή για τη χώρα μας, θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, καθώς θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα και πιο συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου σε σπίτι στην οδό Δράμας, στο οποίο θα ζει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατά το σενάριο της ταινίας.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.