Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα», αναφέρει ο Θοδωρής Ιακωβίδης στην πρώτη ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά το κύμα αλληλεγγύης από αθλητές αλλά και πολίτες στα social media που αναγνώρισαν τις δυσκολίες που περνάει και θέλησαν να τον στηρίξουν για να συνεχίζει την άρση βαρών και να μην ρίξει «αυλαία» μετά την προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διαβάστε ακόμη: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του μετά το τέλος της προσπάθειας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος θέλει να τον βοηθήσει να συνεχίσει τον αθλητισμό. «Μακάρι να μπορούσα να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», σημείωσε στην ανάρτησή του στο Instagram

Το μήνυμα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Instagram: 

Έκανα ότι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου.... 11ος, όπως και στο Ρίο... Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα... Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά... Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Δεν έχω λόγια...  

https://www.instagram.com/p/CSBosWULYKq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλω να συνεχίσω, αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης παραδέχτηκε το πρωί της Κυριακής (1/8) ότι δεν θέλει να σταματήσει, αλλά δεν θεωρεί ηθικό να συνεχίσει με χορηγούς, όσο οι Έλληνες συναθλητές του αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μιλώντας στο OPEN, αποκάλυψε ότι παίρνει 200 ευρώ το μήνα από την Ομοσπονδία για την προετοιμασία του. 

«Ευχαριστώ του άγνωστους που με αγκάλιασαν. Το πρόβλημα δεν είναι να μπαλώσουν τον Θοδωρή. Υπάρχουν άλλοι τόσοι Θοδωρήδες, τόσοι αθλητές που χρειάζονται στήριξη», είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ευχαριστώντας θερμά για το κύμα αγάπης που δέχτηκε. «Σταματώ, διότι ζηλεύω τους συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους και εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους», συμπλήρωσε. 

Για την στήριξη του κόσμου και την συνέχεια της καριέρα του είπε χαρακτηριστικά: «Μακάρι να είναι η αρχή. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου ζει, υπάρχει, θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, θα συνεχίσω. Αλλά δεν το βρίσκω ηθικό να συνεχίσω εγώ με χορηγούς για άλλη μια τριετία και να υπάρχουν οι υπόλοιποι που θα τραβάνε τον ίδιο Γολγοθά. Θέλω ο κρατικός μηχανισμός να βοηθήσει όλους τους αθλητές, να βοηθήσει έμπρακτα». 

Πάνω από 100.000 followers σε μια μέρα 

Η κινητοποίηση στα social media για να βρει ο Θοδωρής Ιακωβίδης χορηγούς απέδωσε καρπούς αφού οι followers του ξεκίνησαν από περίπου 3.000 και... εκτοξεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Ενδεικτικά, μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (31/7) έφτασαν τους 23.300 και συνέχισαν να ανεβαίνουν. Στις 19:50 οι ακόλουθοι του Θοδωρή Ιακωβίδη έφτασαν τους 43.900, στις 20:20 έφτασαν τους 48.100 και στις 21:00 έφτασαν τους 52.900 και το ανοδικό σερί συνεχίζεται! Κατά μέσο όρο, οι followers του αθλητή ανεβαίνουν κατά περίπου 1.000 κάθε πέντε λεπτά. Πλέον, έχει ξεπεράσει του 148.000 ακολούθους και συνεχίζει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA