Μενού
  • Α-
  • Α+

Βόμβα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Μπέντζαμιν Μεντί συνελήφθη για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τρεις γυναίκες. Ο 27χρονος Γάλλος πλάγιος μπακ συνελήφθη από την αγγλική αστυνομία, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση σε τρεις γυναίκες.

Οι πράξεις φέρονται να έγιναν ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2020 και τον Αύγουστο του 2021, με τον Μεντί να έχει προφυλακιστεί μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο. Η είδηση έγινε γνωστή από την αστυνομία, με τη Μάντσεστερ Σίτι να βγάζει ανακοίνωση αμέσως μετά, τονίζοντας ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας έχει αποβληθεί από το κλαμπ μέχρι νεωτέρας.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί, παγκόσμιος Πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018, αγωνίζεται στην Premier League και τους Σίτιζενς από το καλοκαίρι του 2017 με απολογισμό 75 συμμετοχές και 2 γκολ, έχοντας μεταγραφεί από τη Μονακό έναντι 57,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη, πριν μετακομίσει στη Μαρσέιγ το 2013. Με τους Τρικολόρ μετράει 10 συμμετοχές, μόλις μία εκ των οποίων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA