Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα περιμένει να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος συνελληφθεί κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης. Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μέσα από τις αρμόδιες Αρχές.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

Διαβάστε ακόμη: Ρούμπεν Σεμέδο: Βίος και πολιτεία - Απαγωγή, φυλάκιση και καταγγελία για βιασμό

Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του ποδοσφαιριστή του ΟλυμπιακούΡούμπεν Σεμέδο ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημαΟ Σεμέδο οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που αποκλείουν την καταγγελία της 17χρονης και «αν τη δείτε και εσείς θα πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών».

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος. Ο ίδιος υποστήριξε πως η 17χρονη που έκανε την καταγγελία, είπε στον Ρούμπεν Σεμέδο πως ήταν 19 ετών. «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», υποστήριξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA