Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς σε μία ακόμη ήττα καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς ήταν καταιγιστικοί και με 23 τρίποντα έφτασαν σε μια εύκολη επικράτηση με 136-100. Στους 29 πόντους σταμάτησε ο Greek Freak.
Το τελικό 136-100 και η τεράστια διαφορά των 36 πόντων, ήταν απόρροια της ευστοχίας των φιλοξενούμενων έξω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων καθώς μέτρησαν 23/43 τρίποντα (!) ενώ είχαν και 39 τελικές πάσες. Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο παίκτης-ορχήστρα για τους Νάγκετς καθώς τελείωσε το ματς με 18 πόντους (5/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 15 ασίστ, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής.
Αν μη τι άλλο επισκίασε τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος από την πλευρά του πέτυχε 29 πόντους έχοντας 8/14 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 10/15 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 1 λάθος σε 31 λεπτά στο παρκέ. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε για 6 λεπτά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος είχε 1 μπλοκ και 1 λάθος.
Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Άαρον Γκόρντον με 24 πόντους και 4/8 τρίποντα, ενώ το επιθετικό κρεσέντο συμπλήρωσαν οι Μόντε Μόρις (18π., 4/5τρ.), Ουίλ Μπάρτον (15π., 2/3τρ.), Μπριν Φορμπς (14π., 2/3τρ.) και Μπόουνς Χάιλαντ (13π., 3/5τρ.).
- Εξάρχεια: Το σενάριο που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. - Τραγική φιγούρα ο πιστός σκύλος που δεν εγκατέλειπε τη σορό
- Μακριά αλλά τρομερό φαγητό: Αυτό είναι το πιο αδικημένο ελληνικό νησί για διακοπές
- Σκύλος 90FM: Ποιος βρίσκεται πίσω από τον πιο καλτ ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας
- «Η αυτοκτονία δεν είναι τυχαία πράξη»: Πώς λειτουργεί από μέσα η Γραμμή Παρέμβασης 1018
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.