Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της FIBA στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στο Κάιρο ανάμεσα στη Φλαμένγκο και την Μπούργος. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρέθηκε στην Αίγυπτο μαζί με τη γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου, παρακολούθησαν τον τελικό, ενώ ο «Kill Bill» έκανε και την απονομή στον MVP του αγώνα.
Διαβάστε ακόμη: Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ στο ντέρμπι, «τρίποντα» και για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό
Ο Σπανούλης βράβευσε τον Λούκας Μαρτίνες, ο οποίος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ βοήθησε τα μέγιστα την Φλαμένγκο να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Βραζιλίας επικράτησε με 75-62 και σήκωσε το δεύτερο τίτλο της, μετά από αυτόν του 2014 στο μπάσκετ.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.