Την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων άφησε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη (19/4) ο Κώστας Γκαλαμέλος. Ο 48χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής, που είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λεβαδειακό, Χαλκηδόνα, Παναιγιάλειο και Φωστήρα, πέθανε κατά τη διάρκεια του αγώνα από ανακοπή καρδιάς.
Συγκεκριμένα, ο εκλιπών αγωνιζόταν σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού. Ο 48χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τη χρήση απινιδωτή, άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Κώστας Γκαλαμέλος ήταν γεννημένος στις 3/1/1974. Εκτός από τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Χαλκηδόνα, Φωστήρα, Αναγέννηση Ορχομενού, Δάφνη Λιβανάτων και Δάφνη Ερυθρών. Το τουρνουά πραγματοποιούνταν με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα έσοδα θα διαθέτονταν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου “Αγία Ταβιθά”!
- Ο Πούτιν τώρα τα 'βαλε με influencer του OnlyFans - Σάλος για τα 6 χρόνια φυλακή
- Αδιέξοδο για τη δολοφονία στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε DNA, αίμα ή αποτυπώματα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού
- Στα μαχαίρια Λατινοπούλου - Παϊτέρης: «Μοιάζετε για γύφτισσα» – «Από γύφτο δεν περίμενα τίποτα καλύτερο»
- Έκρηξη στο κλιματιστικό: Πότε και γιατί γίνεται «ωρολογιακή βόμβα» η συσκευή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.