Μια… μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Σικάγο Μπουλς (111-81) τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν το game 3 της σειράς των play off φτάνοντας στο 2-1 μέσα στο Σικάγο.
Διαβάστε ακόμη: Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του μετά τον θάνατο του γιου του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο xωρίς να κάνει «όργια», τα έκανε… όλα. O «Greek freak» έπαιξε ώριμα και ομαδικά και είχε 18 πόντους (4/5 βολές, 7/9 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ, 1 τάπα και 4 λάθη σε 29 λεπτά.
Οι Μπακς διέλυσαν τους Μπουλς και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας κάνοντας το 2-1 στη σειρά. Οι Μπακς είχαν από την αρχή της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανέναν σημείο από τους Μπουλς, που παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα με τον Γκρέισον Άλεν να σημειώνει 22 πόντους και τον Μπόμπι Πόρτις να προσθέτει 18 πόντους και 16 ριμπάουντ.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.