Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε στο American Freedor Tour και είπε για τον ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς λόγια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο Τραμπ έχει καταφερθεί και στο παρελθόν κατά του Τζέιμς, όπως και αυτός από την πλευρά του κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε, αφού όταν πήρε τον λόγο στο American Freedor Tour θέλησε να αναφερθεί στον αστέρα του ΝΒΑ, λέγοντας τα παρακάτω λόγια.
«Αν ήμουν προπονητής μπάσκετ, ξέρω τι θα έκανα. Δεν θέλω να εμπλακώ, αλλά θα είχα την καλύτερη γυναικεία ομάδα μπάσκετ όλων των εποχών. Δεν αντέχω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά θα έλεγα «Λέμπρον, σκέφτηκες ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν το έκανες, θα ήθελα να σε έχω στην ομάδα μου».
Δεν αντέχω τον τύπο. Δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να τον έχω στην ομάδα μπάσκετ μου. Θα ήταν ο αρχηγός της γυναικείας μου ομάδας μπάσκετ. Δεν θα χάναμε. Δεν θα χάναμε πολλά παιχνίδια».
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
- Ο Τσίπρας ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Τα μέλη της
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.