Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το χαμό του ιστιοπλόου Στράτου Κοσμόγλου, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο στα 36 του χρόνια. Ο Ελληνας πρωταθλητής είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κλάσης tornado τον Οκτώβριο, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο Κοσμόγλου ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών και προπονητής ιστιοπλοΐας.
Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε ο Ναυτικός Αθλητικός Ομιλος Καλαμαριάς, στον οποίο ο Κοσμόγλου ήταν αθλητής και προπονητής. Ο Ναυτικός Αθλητικός Ομιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης – ΝΑΟΚΘ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στο νεκροταφείο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη».
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.