Μενού
cristiano-ronaldo
Κριστιάνο Ρονάλντο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Να φύγει από το Μουντιάλ του Κατάρ ζητά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο η αδερφή του, Έλσα Αβέιρο, μετά την απόφαση του προπονητή, Φερνάντο Σάντος, να τον αφήσει στον πάγκο απέναντι στην Ελβετία.

Συγκεκριμένα, η αδερφή του 37χρονου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου με σειρά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως ζήτησε από τον αδερφό της να εγκαταλείψει την αποστολή της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, προκειμένου να βάλει ένα τέλος στις διαμάχες. «Του ζήτησα τόσο πολύ να φύγει. Χωρίς να κοιτάξει πίσω. Όχι άλλες διαμάχες. Όχι άλλος πόνος. Κατέβασε το κεφάλι του, σκέφτηκε πόσα πολλά έχει κάνει ήδη και πόσα έχει πετύχει και έμεινε. Ήταν τόσα πολλά. Έμεινε και είδε πόσο τεράστιος είναι. Πόσο γιγάντιος είναι. Ευχαριστώ», είπε στο πρώτο της βίντεο η Έλσα Αβέιρο.

Η ίδια συνέχισε: «Ήθελα να έρθει σπίτι, να αφήσει την Εθνική και να καθίσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να τον αγκαλιάσουμε και να τού πούμε ότι όλα είναι εντάξει. Να τού υπενθυμίσουμε όσα πέτυχε και από πού προήλθε. Πραγματικά ήθελα να μην πάει πουθενά, υποφέραμε αρκετά. Είμαι πολύ λυπημένη με όσα διάβασα και άκουσα, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου, στη χώρα του. Πραγματικά πολύ λυπημένη».