Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν στις 19:15 στα «Δύο Αοράκια», στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η ΕΟΚ αποφάσισε να διεξάγει το πρώτο Final-8 στο κλειστό του Ηρακλείου και να διαθέσει τα εισιτήρια σε απλούς φιλάθλους, κι όχι σε οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων. Η απόφασή της αυτή, αγκαλιάστηκε από το φίλαθλο κοινό της Κρήτης και οι εικόνες που βλέπουμε στο κλειστό, μάς γεμίζουν με αισιοδοξία για ένα καλύτερο οπαδικό κίνημα στις επόμενες γεννιές.
Πιτσιρικάδες με τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι, βγάζουν σέλφι με τους παίκτες των αντιπάλων και συνθέτουν ένα πολύ όμορφο σκηνικό που έχει στηθεί στην Κρήτη.





- Το μήνυμα Γεραπετρίτη στους Γερμανούς, η μεγάλη κινητοποίηση για το ΠΑΣΟΚ και η αγωνία του Τρύφωνα
- Πώς το Ισραήλ «εξόντωσε» τον Αλί Λαριτζανί, de facto ηγέτη του Ιράν – Η αποστολή 1.600 χλμ. μακριά
- Απεργία Ταξί: «Χειρόφρενο» για δεύτερη ημέρα σε όλη τη χώρα – Συγκέντρωση του ΣΑΤΑ και πορεία
- Καιρός σήμερα: Τι ώρα θα αρχίσουν οι βροχές στην Αττική – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.