Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει μια νίκη γοήτρου επί της Αρμάνι Μιλάνο, ομάδα που επίσης δεν τα πάει καθόλου καλά στη φετινή Euroleague, αλλά τελικά ηττήθηκε με 78-76 λόγω δύο εύστοχων βολών του Μέλι στα 11 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
O Παναθηναϊκός φανέρωσε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στην τεχνική ηγεσία, αλλά δεν... ξέχασε τις τάσεις αυτοχειρίας του, φεύγοντας απογοητευμένος και από το Μιλάνο, για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» των πολλών απουσιών ηττήθηκαν 78-76 από την Αρμάνι, υπέστησαν την τέταρτη διαδοχική ήττα τους και είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 8-17. Στον αντίποδα οι Ιταλοί πανηγύρισαν την τέταρτη σερί νίκη τους και ανέβηκαν στο 9-15.
Τα δεκάλεπτα: 20-21, 40-39, 64-60, 78-76
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.