Μενού
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο όρκος πρόκρισης των παικτών της ΑΕΚ πριν από την αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν ακόμη πιο βαρύς. Η σκιά του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή, σκέπαζε την «OPAP Arena» και σε κάθε εκδήλωση τους οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο 29χρονο φίλο της ομάδας. Το τελικό 2-2 που σήμανε και την πρόκριση της ομάδας αφιερώθηκε στον ίδιο με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Σέρχιο Αραούχο, να κρατούν τη φανέλα με το όνομά του.

Παρόντες στο γήπεδο και η μητέρα με τον θείο του Μιχάλη Κατσουρή, που μετά από το τέλος του αγώνα πήγαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, όπου και διαδραματίστηκαν συγκινητικές στιγμές. Όπως αναφέρει το gazzetta, η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της Ένωσης, ευχαριστώντας τους παίκτες. "Πήραμε δύναμη από εσάς σήμερα", μετέφεραν η μητέρα και ο θείος του Μιχάλη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Πέτρο Μάνταλο από την πλευρά των παικτών να ευχαριστεί την οικογένεια του Μιχάλη και να λέει: "Εμείς πήραμε δύναμη από εσάς".

Η φωτογραφία του Ματίας Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που είχε βγάλει με τον Μιχάλη Κατσούρη, στον οποίο αφιέρωσε την πρόκριση της ΑΕΚ. «Αυτή η πρόκριση, είναι αφιερωμένη για σένα Μιχάλη» έγραψε.

αλμειδα

Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου είχε αρχίσει την ομιλία του, σημειώνοντας: «Θα έπρεπε να γράψουμε μία ξεχωριστή παράγραφο για τα συναισθήματα που έχουμε από τον χαμό αυτό του παιδιού. Πιστεύω σε αυτή τη δικαιοσύνη που από κάπου θα έπρεπε να αποδοθεί προς την οικογένειά του. είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με τη μητέρα του και την υπόλοιπη οικογένεια. Γνωρίζω και πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας μου από ψηλά κάνουν μία… προσπάθεια από ψηλά για να βοηθήσουν την ομάδα.

«Όπως είπα και στη μητέρα του Μιχάλη, λυπάμαι. Της είπα ότι στεναχωριέμαι πολύ που εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά στεναχωριέμαι και ζήτησα και συγγνώμη γιατί όλοι στο ποδόσφαιρο έιμαστε εγωιστές. Να το δούμε όλοι σαν παιχνίδι, γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η βία το ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη καλύτερο και για τη χώρα και θα παίζουμε λιγότερα προκριματικά οι ομάδες που θα βγαίνουν στην Ευρώπη» ανέφερε από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση.

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi

 

ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Eurokinissi
ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA