Δεχόμενη γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναιτωλικού για τη δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον έχει 6 βαθμούς στους ομίλους.
Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, του Πιερό και του Καλοσκάμη αντίστοιχα, κράτησε το προβάδισμα νίκης μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Παναιτωλικός, το μόνο που κατάφερε, ήταν με πέναλτι του Αγκίρε, μετά από χέρι του αμυντικού της ΑΕΚ, Βίντα, να μειώσει σε 2-1 και παρά την πίεση στο τέλος της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.