Μενού
Νίκολιτς - Ηλιόπουλος
Ο Μάρκο Νίκολιτς με τον Μάριο Ηλιόπουλο | Eurokinissi/ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  • Α-
  • Α+

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, μίλησε προς τον Νίκολιτς μετά το τέλος της παρουσίασης του Σέρβου τεχνικού και στη συνέχεια τον αγκάλιασε.

Όπως είχε κάνει πέρυσι με τον Ματίας Αλμέιδα έτσι και φέτος ο Μάριος Ηλιόπουλος επέλεξε να μιλήσει επί προσωπικού στον προπονητή που παρουσιάζεται. Αυτή τη φορά ο Ηλιόπουλος μίλησε στα αγγλικά προς τον Νίκολιτς και έκλεισε τη φράση του με το σέρβικο «idemo» που σημαίνει «πάμε».

Πιο συγκεκριμένα του είπε: «Δύναμη, πάθος, περηφάνεια, δουλειά, πειθαρχία και τύχη. Νίκη μέχρι το τέλος. Καλώς ήλθες στην ΑΕΚ. Γίνε ο μεγάλος μας μονομάχος στη μεγάλη μας αρένα. Idemo (πάμε)».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA