Την έντονη αντίδρασή της σε συνάδελφο, ο οποίος χωρίς τη συναίνεσή της τράβηξε πλάνα από τον απεγκλωβισμό τους από το Ισραήλ στην Αίγυπτο, εξέφρασε η Γλυκερία, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Alpha και της «Σούπερ Κατερίνα».
Ο συνάδελφος της τραγουδίστριας «τράβηξε» -με το κινητό του- φωτογραφίες από το λεωφορείο, που μετέφερε τους εγκλωβισμένους Έλληνες καλλιτέχνες στην Αίγυπτο, και όπως έγινε γνωστό τις έστειλε σε τηλεοπτική εκπομπή.
Σύμφωνα με τον Alpha, η Γλυκερία ενημερώθηκε στο C130 για τις φωτογραφίες του συναδέλφου της και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της: «Πάτε καλά ρε; Εμένα απειλείται η ζωή μου στην Ελλάδα και εσείς για 2 λεπτά δημοσιότητας, μας ξεφτιλίζετε; Τραβάτε κρυφά με το κινητό σας και το στέλνετε στα κανάλια;»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Η έκπληξη του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο χειρισμός της Αδειλίνη και ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ για το 2010
- Η απαγωγή του Μαρσελίνο και η άγρια δολοφονία του που συντάραξε την Ελλάδα
- Σοβαρό τροχαίο για τον Βλάντε Ντίβατς: Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
- Ξέχασαν γυναίκα κλειδωμένη στο κτίριο του ΕΟΠΥΥ - Δεν έχει λάβει ακόμα τα φάρμακα
- Σαρώνουν τη χώρα τα μελτέμια: Δεκαπενταύγουστος με πτώση θερμοκρασίας και red code στη μισή Ελλάδα για πυρκαγιές
- «Γοργόνα level 2» στα Κουφονήσια: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνει τα διάφανα νερά
- Παγωμένες μπίρες και άφθονη τυρόπιτα: Ο Μπόρις Τζόνσον ζει ξανά το ελληνικό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.