Μενού
Πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης | EUROKINISSI / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στον σημερινό (4/2) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην «Opap Arena», στο περιθώριο της 21ης αγωνιστικής της Super League και κέρδισε άνετα 4-2.

Με τη νίκη της αυτή, η ΑΕΚ ανέβηκε –προσωρινά– πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω καθώς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται αργότερα, σήμερα.

Με γκολ των Πόνσε, Λιβάι Γκαρσία και δύο αυτογκόλ από τον Ζουκάνοβιτς, η «Ένωση» κατάφερε να μετατρέψει, παρά τις απουσίες της, σ' ένα εύκολο κυριακάτικο απόγευμα τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος ουσιαστικά με τον «καυτό» Πόνσε να βρίσκει ξανά δίχτυα και με δύο αυτογκόλ του Ζουκάνοβιτς να πάει με 3-1 μπροστά στο σκορ, με τον Αστέρα να μειώνει με πέναλτι του Μπαρτόλο.

Στο δεύτερο μέρος, οι κιτρινόμαυροι έκαναν διαχείριση του σκόρ ανεβάζοντας ξανά ρυθμό μετά τις αλλαγές του Αλμέιδα και έφτασαν και σε ένα τέταρτο τέρμα με τον Λιβάι να βρίσκει ξανά δίχτυα στην επανεμφάνισή του και τον Μιριτέλο στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο για τον Λιούμπισιτς, ο οποίος πέρασε στο 78ο λεπτό, ενώ προβληματισμό προκαλεί ότι ο Άμραμπατ αποχώρησε με μυικό πρόβλημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA