Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 και με το τρίτο της τρίποντο ανέβηκε στους 12 βαθμούς, όσους έχουν Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός, που «συγκατοικούν» στους 12 βαθμούς. Στους 9 πόντους έμειναν οι γηπεδούχοι.
Με γκολ των Παντελίδη και Αντόνισε στα πρώτα δέκα λεπτά του β΄ μέρους, η Κηφισιά που είχε κορυφαίο τον Πόμπο και μόνιμη πηγή κινδύνων τον Τεττέη νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο που μείωσε στο 79' με τον εξαιρετικό Τσαντίλα και πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.