Ο Κένεθ Φαρίντ μετράει 16.5 πόντους και 9 ριμπάουντ σε δύο συμμετοχές, μένοντας στο παρκέ για 25:53, με τον Παναθηναϊκό να αποκτά ξανά ένα σημείο αναφοράς στη μέχρι πρότινος «λαβωμένη» front line του.
Στις τάξεις του Παναθηναϊκού περιμένουν να ξεκαθαρίσει το στάτους των Ρισόν Χολμς, Ομέρ Γιούρτσεβεν και το Gazzetta παρουσιάζει τα δεδομένα όσον αφορά το συμβόλαιο του Φαρίντ στο «τριφύλλι».
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.