Καλοκαίρι. Μπάσκετ. Εθνική. Οι πιο παλιοί το έχουν συνδέσει με το «τιρινίνι», τη διάσημη μουσική υπόκρουση από το «Final Countdown» των Europe που έντυσε τον πρώτο ελληνικό θρίαμβο. Οι νεότεροι έχουν να θυμούνται τη στιγμή που ακούστηκε το αλησμόνητο «βάλ’το αγόρι μου» στο σουτ του Δημήτρη Διαμαντίδη, αυτό που άνοιξε τον δρόμο για το δεύτερο Χρυσό μετάλλιο.
Με άλλα λόγια; Eurobasket. Η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου, ο θεσμός που συνδέει γενιές Ελλήνων φιλάθλων και που μας έχει χαρίσει αδιανόητες στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, επιστρέφει στην 42η της έκδοση (27/8 - 14/9) και ο παλμός της μπασκετικής Ευρώπης χτυπά ήδη δυνατά.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Καρχαρίας μάκο τριών μέτρων βγήκε «παγανιά» στην Ανάβυσσο: Ανησυχία για τις αυξημένες θεάσεις
- Θεσσαλονίκη: 79χρονος σκοτώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, πέφτοντας από παράθυρο
- Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες κεραυνοί και χαλάζι τις επόμενες ώρες
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.