Η Euroleague «μεγαλώνει» καθώς από τη νέα σεζόν, θα αγωνίζονται στη διοργάνωση 20 ομάδες, όπως έγινε και επίσημα γνωστό.
Η Άλμπα Βερολίνου αποχώρησε για να αγωνιστεί στο BCL ενώ τα τρία «εισιτήρια» πηγαίνουν στις Βαλένθια, Χάποελ Τελ Αβίβ (ως νικήτρια Eurocup) και στη Ντουμπάι BC, η οποία υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη διοργάνωση.
Η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague:
«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση για επέκταση της EuroLeague σε 20 ομάδες από την αγωνιστική περίοδο 2025-26. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί στη Γενική Συνέλευση για τελική επικύρωση.
Οι 20 ομάδες της νέας σεζόν είναι:
- Φενέρμπαχτσε
- Μονακό
- Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα
- Ρεάλ Μαδρίτης
- Παρί
- Μακάμπι Τελ Αβίβ
- Αναντολού Εφές
- Αρμάνι Μιλάνο
- Μπάγερν Μονάχου,
- Ζάλγκιρις Κάουνας
- Μπασκόνια
- Ερυθρός Αστέρας
- Παρτίζαν
- Βίρτους Μπολόνια
- Βιλερμπάν
- Χάποελ Τελ Αβίβ
- Βαλένθια
- Ντουμπάι BC
- Τραμπ για Ιράν: «Θέλουν απεγνωσμένα συμφωνία, αλλά φοβούνται να το πουν» - Διάψευση από την Τεχεράνη
- Έκλεψε ο Σπύρος Λούης για να κερδίσει τον μαραθώνιο; – Ο έρωτας και οι «σκιές» σε έναν άθλο
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Βροχές από σήμερα και νέα επιδείνωση από Παρασκευή
- Γίναμε Σουηδία; Η Τροχαία Τρικάλων σταμάτησε για αλκοτέστ μέχρι και... περιπολικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.