Μετά τη νίκη του Λάντο Νόρις στην πρεμιέρα στην Αυστραλία, ήταν η σειρά του Όσκαρ Πιάστρι να επικρατήσει στο Grand Prix Κίνας και να κάνει το «2 στα 2» για την McLaren τη φετινή σεζόν. Κάτι που είχε να πετύχει η βρετανική ομάδα από το 2003.
Ήταν η τρίτη συνολικά νίκη του Πιάστρι στη Formula 1, μετά τις περσινές του επιτυχίες σε Ουγγαρία και Αζερμπαϊτζάν. Ο Λάντο Νόρις τερμάτισε δεύτερος στον αγώνα, συμπληρώνοντας το 1-2 για την McLaren και αυξάνοντας το βαθμολογικό του προβάδισμα.
Μαζί τους ανέβηκε στο βάθρο ο Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν να τερματίζει 4ος, μπροστά από τις Ferrari των Σαρλ Λεκλέρ και Λούις Χάμιλτον.
Η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Formula 1 θα δοθεί στην Ιαπωνία το τριήμερο 4-6 Απριλίου.
- Επιστρέφει στη φυλακή ο Γιωτόπουλος: Μεταφέρεται με ταξί, συνοδεία περιπολικών
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- «Με πέθανε στη μετακόμιση»: Νέο ξεκίνημα για Αλεξάνδρου - Ελληνίδου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.